Welkom bij BalanSanté

Bij het BalanSanté Mindfulness centrum ontmoet je jezelf. Dat is de eerste stap naar bewustwording, naar nieuwe inspiratie en naar het leven dat jij wilt en wilt delen met anderen. Ga op pad, wij helpen je op weg.  Met onze gecertificeerde en geaccrediteerde mindfulness trainers opleidingen en verdiepingstrainingen groei je in jouw vakgebied of leg je een stevige basis om een nieuwe richting in te slaan.

De opleidingen vinden plaats in ons sfeervolle pand bij een parkje in het centrum van Nieuw Vennep. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk en dus we werken met een maximaal aantal van +/- 14 personen. Onze mindfulness trainers opleidingen (BMO 1 en 2) zijn geregistreerd door de MYVN en erkend door de VMBN.

examen opleiding
DSCF6153
mindfulness met kinderen
mindfulness en yin yoga voor burnout coaching

We bieden jou;

Klein aantal deelnemers per groep. 

Onze opleiding is inclusief: compleet trainers draaiboek, alle meditatie teksten, yoga oefeningen en werkboek voor je deelnemers. 

Na de opleiding (en) lid worden van de MYVN of de  VMBN. (kijk voor de lidmaatschap voorwaarden op de site van de betreffende vereniging)

Geen HBO diploma vereist voor deelname.  *Bekijk hier onze voorwaarden

Mooie inspirerende en ontspannende locatie, centraal gelegen in de Randstad

De beste prijs, geen onnodige kosten.

Het BMO certificaat. Je bent dan een volleerd én Gecertificeerde MBSR trainer.

Extra aandacht voor Mindfulness, Meditatie, Yoga en Boeddhisme.

Ervaren Gecertificeerde trainers en docenten.

Deze opleidingen hebben we voor je:

Basis Mindfulness Opleiding

Deze achtdaagse opleiding leidt je op tot gecertificeerd Basis Mindfulness Trainer. Je leert alle MBSR mindfulness meditaties en Yoga oefeningen geven. De stap tot bewustzijn, rust en geluk.

Vervolg Mindfulness Opleiding

Deze tiendaagse opleiding leidt je op tot gecertificeerd MBSR Mindfulness Trainer. Je leert alle benodigdheden, vaardigheden, kennis om een trainer of coach te zijn. De stap tot verandering en blijvend welzijn

Cursus Mindfulness voor kinderen

Deze tweedaagse cursus leidt je op tot gecertificeerde kinder trainer. Je leert de belangrijkste oefeningen geven aan kinderen, spelenderwijs, ontspannen en leuk.

Stress Coaching met Mindfulness en Yin Yoga 

Deze vierdaagse opleiding leidt je op tot gecertificeerd stresscoach. Je leert coaching, mindfulness en diverse yin oefeningen toepassen.

Docenten team

Merel

merel yoga docent

Annelies

annelies.jpg-boeddhistische-docent (2)

Rohan

rohan witteman balansante

Caroline

IMG-20180906-WA0006