Welkom bij BalanSanté

​Wil je graag mindfulness trainer worden of ben je geïnteresseerd in meer verdieping van je meditatie beoefening en de mindfulness theorie? Bij BalanSanté kun je kiezen uit diverse opleidingen, trainingen en verdiepingsmodules.

Onze MBSR opleidingen tot Mindfulness trainer worden al jarenlang met zorg en liefde gegeven door een team van professionals. Ieder met een eigen, unieke achtergrond en specialisme, onder leiding van Merel Gerrits. Merel en haar team leiden al sinds 2006 studenten door heel Nederland op tot mindfulness trainer. Met onze gecertificeerde MBSR opleidingen groei je in jouw vakgebied of leg je een stevige basis om een nieuwe richting in te slaan. We combineren verschillende mindfulness, psychologie, boedhisme en groepsdynamica modules, die jouw  trainersschap, kennis en beoefening verdiepen.

BalanSanté is een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling. Onze mindfulness basis opleiding is gecertificeerd bij de MYVN en geaccepteerd door de VMBN.

De basis en vervolg opleiding bestaat uit een totaalpakket van meer dan 26 dagen opleiding. De opleiding is modulair opgebouwd. Je kunt zelf het tempo bepalen en ook de volgorde (na de basisopleiding). De keuze modules geven de mogelijkheid om zelf een verdieping te kiezen.

De basis mindfulness MBSR opleiding word momenteel gedeeltelijk online aangeboden. De vervolg modules zullen op de geplande data van start gaan, er vanuit gaande dat we tegen die tijd weer in kleine groepen kunnen samenkomen. We zullen dan de regels van het RIVM (zoals anderhalve meter afstand houden) waarborgen op de ruime locatie.

De 8 of 12 dagen basis mindfulness opleiding is geschikt als je mindfulness wilt integreren in je werk, of er je werk van wilt maken.  De 12 dagen opleiding is een groot gedeelte online via live webinars. De 8 dagen opleiding is 8 les dagen op locatie. Deze mindfulness MBSR opleiding leidt je op tot gecertificeerd Basis Mindfulness Trainer. Je leert alle MBSR mindfulness meditaties en Yoga oefeningen geven.

Lees meer

Docenten team

Ben jij al langer bezig met Mindfulness en heb je behoefte aan verdieping binnen een specifiek thema? Volg dan één van onze vervolg modules. Deze verschillende modules vormen samen de vervolg opleiding tot MBSR trainer. Je leert alle benodigdheden, vaardigheden, kennis om een volleerd mindfulness trainer of coach te zijn.

Lees meer

Merel

merel gerrits

Barbara

barbara

Annelies

Annelies mindfulness boeddhisme docent BalanSante

Rohan

balansante mindfulness trainer rohan

We bieden jou;

Klein aantal deelnemers per groep. 

Onze opleiding is inclusief: compleet trainers draaiboek, alle meditatie teksten, yoga oefeningen en werkboek voor je deelnemers. (digitale versie) 

Mooie inspirerende en ontspannende locatie, centraal gelegen in de Randstad. 

De beste prijs, geen onnodige kosten.

Het BMO certificaat. Je bent dan een volleerd én Gecertificeerde MBSR trainer.

Extra aandacht voor Mindfulness, Meditatie, Yoga, Psychologie en Boeddhisme.

Ervaren Gecertificeerde trainers en docenten.

Een jaar lidmaatschap bij MYVN cadeau