Je bent welkom bij BalanSanté Mindfulness Opleidingen

BalanSanté opleidingscentrum is een inspirerend Gecertificeerd Mindfulness opleiding centrum. BalanSanté biedt je een plek waar niet alleen mindfulness, meditatie en yoga wordt onderwezen. Maar ook een plek waar je tot rust komt, jezelf ontwikkeld, geïnspireerd wordt en je warm en veilig voelt.

Mindfulness, Meditatie, Boeddhisme en Yoga opleiding in één.

Onze focus ligt op het leren van Mindfulness, Meditatie, Yoga en Boeddhistische psychologie. Je leert niet alleen diverse oefeningen en vakken geven, maar ook méér achtergrond over je lichaam en geest en de effecten van deze vakken hierop. We onderscheiden ons door het verdiepen van niet alleen mindfulness, maar ook de theorie en praktijk van yoga en boeddhisme in combinatie met mindfulness en meditatie. Met onze Mindfulness opleidingen word je een volleerd MBSR mindfulness meditatie trainer of coach.

Gecertificeerde Opleidingen.

We bieden je met veel plezier de Basis MBSR mindfulness opleiding tot trainer en diverse vervolg opleidingen tot mindfulness trainer aan. Met onze opleidingen wordt je een volleerd én gecertificeerd MBSR mindfulness trainer of coach. Na het behalen van de opleiding wordt je een BalanSanté Gecertificeerde Mindfulness Trainer. Tevens kun je na het afronden van een opleiding je aansluiten bij het MYVN.

Leer mindfulness en inspireer jezelf en anderen.

Bij ons leer en inspireer je jezelf en anderen. We zijn enorm trots dat we een prachtige en rustigevende locatie middenin de Randstad hebben. Ons Mindfulness opleidingscentrum ligt in Nieuw Vennep.

We kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten bij BalanSanté.

We bieden jou;

Klein aantal deelnemers per groep. 

Onze opleiding is inclusief: compleet trainers draaiboek, alle meditatie teksten, yoga oefeningen en werkboek voor je deelnemers. 

Geen HBO diploma vereist voor deelname.  *Bekijk hier onze voorwaarden

Mooie inspirerende en ontspannende locatie, centraal gelegen in de Randstad

De beste prijs, geen onnodige kosten.

Het BMO certificaat. Je bent dan een volleerd én Gecertificeerde MBSR trainer.

Extra aandacht voor Mindfulness, Meditatie, Yoga en Boeddhisme.

Ervaren Gecertificeerde trainers en docenten.

Maak kennis met de docenten

psycholoog nieuw vennep
annelies.jpg boeddhistische docent
ria van leeuwen (2)

Merel Gerrits, Directeur, psycholoog, Hoofddocent en mindfulness trainer

Annelies vd Heijden, docent boeddhisme,  mindfulness trainer

Ria van Leeuwen  Yoga docent