Groei, door kennis op te doen en te delen

Bij het BalanSanté Mindfulness centrum ontmoet je jezelf. Dat is de eerste stap naar bewustwording, naar nieuwe inspiratie en naar het leven dat jij wilt en wilt delen met anderen. Ga op pad, wij helpen je op weg.  Met onze gecertificeerde opleidingen groei je in jouw vakgebied of leg je een stevige basis om een nieuwe richting in te slaan. Met praktische lesdagen en volle aandacht, door onze ervaren docentes. Je bent welkom bij BalanSanté.

Onze focus ligt op het leren van Mindfulness, Meditatie, Yoga en Boeddhistische psychologie. Je leert niet alleen diverse oefeningen en vakken geven, maar ook méér achtergrond over je lichaam en geest en de effecten van deze vakken hierop. We onderscheiden ons door het verdiepen van niet alleen mindfulness, maar ook de theorie en praktijk van yoga en boeddhisme in combinatie met mindfulness en meditatie. Met onze Mindfulness opleidingen word je een volleerd MBSR mindfulness meditatie trainer of coach.

Deze opleidingen hebben we voor je:

examen opleiding
DSCF6153
kinder mindfulness yoga
mindfulness en yin yoga voor burnout coaching

Basis Mindfulness Opleiding

Deze achtdaagse opleiding leidt je op tot gecertificeerd Basis Mindfulness Trainer. Je leert alle MBSR mindfulness meditaties en Yoga oefeningen geven. De stap tot bewustzijn, rust en geluk.

Vervolg Mindfulness Opleiding

Deze tiendaagse opleiding leidt je op tot gecertificeerd MBSR Mindfulness Trainer. Je leert alle benodigdheden, vaardigheden, kennis om een trainer of coach te zijn. De stap tot verandering en blijvend welzijn

Cursus Mindfulness voor kinderen

Deze tweedaagse cursus leidt je op tot gecertificeerde kinder trainer. Je leert de belangrijkste oefeningen geven aan kinderen, spelenderwijs, ontspannen en leuk.

Mindfulness en Yin Yoga bij Burnout Workshop

De eerste stap tot mindfulness trainer en coach bij burnout zet je met deze unieke 4 dagen Mindfulness en Yin Yoga bij Burnout Workshop

Docenten team

We bieden jou;

Klein aantal deelnemers per groep. 

Onze opleiding is inclusief: compleet trainers draaiboek, alle meditatie teksten, yoga oefeningen en werkboek voor je deelnemers. 

Na de opleiding (en) lid worden van de MYVN of de  VMBN. (kijk voor de lidmaatschap voorwaarden op de site van de betreffende vereniging)

Geen HBO diploma vereist voor deelname.  *Bekijk hier onze voorwaarden

Mooie inspirerende en ontspannende locatie, centraal gelegen in de Randstad

De beste prijs, geen onnodige kosten.

Het BMO certificaat. Je bent dan een volleerd én Gecertificeerde MBSR trainer.

Extra aandacht voor Mindfulness, Meditatie, Yoga en Boeddhisme.

Ervaren Gecertificeerde trainers en docenten.

Merel

merel yoga docent

Annelies

annelies.jpg-boeddhistische-docent (2)

Rohan

rohan witteman balansante

Caroline

IMG-20180906-WA0006