BalanSanté Centrum voor Mindfulness, Yoga en Meditatie

BalanSanté is een inspirerend gecertificeerd en geaccrediteerd centrum in de Haarlemmermeer, aangesloten bij het MBVN. Naast een rijk en gevarieerd aanbod van mindfulness, yoga en meditatie opleidingen, kun je ook diverse cursussen, lessen en workshops bij ons volgen. Allemaal met als doel om je bewustzijn en geluk te laten ervaren. We bieden je een plek waar je tot rust komt, jezelf ontwikkelt, geïnspireerd wordt en je warm en veilig voelt.  Er is altijd een activiteit voor jou bij. Bekijk hier onze agenda 

Wil je even tijd voor jezelf en ontspannen? Deze rustgevende muziek helpt je er bij. Als je nog meer wilt ontspannen, doe dan mee met de Mind Yourself training. Alle 21 luister oefeningen worden begeleid door ontspannende muziek. Een aantal van deze speciaal ontworpen liedjes zijn 3d liedjes. Je hoort de muziek dan van alle kanten. Luister de muziek bij voorkeur met koptelefoon op.

deva-premal_2159326

Mantra Muziek van Deva Premal

In de Mindfulness trainingen van BalanSanté wordt gebruik gemaakt van heerlijke muziek. Het Gayatri Mantra van Deva Premal is een van de favorieten. Wil je thuis ook hiervan genieten? Klik hieronder voor een van de meditatie mantra’s. Om het je gemakkelijk te maken, staat het mantra beschreven onder de video’s.

OM BHUR BHUVA SVAHA
TAT SAVITUR VARENYAM
BHARGO DEVASYA DHIMAHI
DHIYO YO NAHA PRACHODAYAT

OM TARE

TUTARE

TURE SVAHA

OM Sat Chit Ananda Parabrahma
Puruhsothama Paramatma
Sri Bhagavati Sametha
Sri Bhagavate Namaha

Interesse in Mindfulness en Meditatie?

BalanSante Mindfulness training

BalanSanté Mindfulness opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Op een heerlijke locatie in de Randstad. Voel en deel geluk!