merel gerrits

Merel Gerrits

Merel Gerrits is de hoofd docent bij de Mindfulness opleiding. Ze is een gecertificeerde mindfulnesstrainer en psycho-sociaal therapeut met meer dan 15 jaar ervaring. Merel is gespecialiseerd in stressmanagement, mindfulness, individuele therapie en trainingen. Merel is ook een moeder van 2 prachtige kinderen, getrouwd en yogalerares.

Na haar kennismaking met Mindfulness in de VS ontwikkelde Merel een ware passie voor het vermogen van de mens om door middel van bewuste aandacht en coaching jezelf positief te beïnvloeden en te veranderen.

Mind Yourself

In 2015 publiceerde Merel haar eerste boek Mind Yourself, dat gaat over haar werk op het gebied van stressmanagement. Merel’s Mind Yourself methode maakt Mindfulness en Coaching, op een laagdrempelige en gemakkelijke manier toegankelijk voor iedereen die thuis wil oefenen. De Mindfulness luister training is beschikbaar in de webshop van balansante en via Bol.com

Naast de Mindfulness Docenten opleiding volgde Merel de Yoga Docenten opleiding en diverse opleidingen en retraites op het gebied van Mindfulness en Meditatie. Merel is Categorie 1 VMBN trainer en 3 ster MYVN trainer.

Merel geeft sinds 2002 diverse trainingen op het gebied van gezondheid en bewust zijn. Haar ontworpen Fit to fly training voor KLM Cityhopper was een succes en werd een verplicht onderdeel van de opleiding. Ook ontwierp Merel de Mind Yourself  Mindfulness en Meditatie luister training. Bij BalanSanté kun je de opleiding tot Mindfulness trainer of Coach volgen.

 

 

Mijn missie

De missie van BalanSanté is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de  mindfulness filosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van BalanSanté mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven.

We helpen je bij de manier om de weg naar geluk te vinden en te beleven.

Ik zie ernaar uit je een keer te ontmoeten!

– Merel Gerrits, oprichtster BalanSanté –