Merel Gerrits is een mindfulnessleraar en psycholoog met meer dan 15 jaar ervaring. Merel is gespecialiseerd in stressmanagement, mindfulness, individuele therapie en trainingen. Merel is ook een moeder van 2 prachtige kinderen, getrouwd en yogalerares.

Na haar kennismaking met Mindfulness in de VS ontwikkelde Merel een ware passie voor het vermogen van de mens om door middel van bewuste aandacht en coaching jezelf positief te beïnvloeden en te veranderen. In 2015 publiceerde Merel haar eerste boek Mind Yourself, dat gaat over haar werk op het gebied van stressmanagement. Merel’s Mind Yourself methode maakt Mindfulness en Coaching, op een laagdrempelige en gemakkelijke manier toegankelijk voor iedereen die thuis wil oefenen. De Mindfulness luister training is beschikbaar in de webshop van balansante en via Bol.com

Naast de Mindfulness Docenten opleiding volgde Merel de Yoga Docenten opleiding en diverse opleidingen en retraites op het gebied van Mindfulness en Meditatie. Merel is Categorie 1 VMBN trainer en 3 ster MYVN trainer.

Merel geeft sinds 2002 diverse trainingen op het gebied van gezondheid en bewust zijn. Haar ontworpen Fit to fly training voor KLM Cityhopper was een succes en werd een verplicht onderdeel van de opleiding. Ook ontwierp Merel de Mind Yourself  Mindfulness en Meditatie luister training. Bij BalanSanté kun je de opleiding tot Mindfulness trainer of Coach volgen.

The present moment is filled with joy and happiness. If you are attentive, you will see it.” ― Thich Nhat Hanh

Mindfulness MBSR basis training