Mindful Hatha Slow en Ashtanga vinyasa Yoga les nieuw vennep

Mindful Yoga & Meditatie

Bij BalanSanté kun je terecht voor onze Mindfulness Hatha Yoga les. Deze les is bedoeld voor ontspanning, rust en bewust zijn. De houdingen zijn eenvoudig en rustig. De les is hiermee geschikt voor iedereen.

In deze les gaan we met aandacht langs elk lichaamsdeel, ademhaling en gedachtes om zo ons bewustzijn te vergroten. We beoefenen yoga op een bewuste manier en warmen mild op, zodat de zit meditaties aan het begin en/of einde van de les gemakkelijker en meer ontspannen te doen zijn.  De houdingen worden op een langzaam tempo gegeven, waardoor er ruimte is voor een ontspannen flow en verdieping.

Mindful yoga en meditatie zorgt voor: 

• Rust in je hoofd.
• Lage, rustige en bewuste ademhaling.
• Soepeler en ontspannen lichaam.
• Voelen wat goed voor je is.
• Je grenzen herkennen en beter aangeven.

Je kunt in deze les op ieder moment instromen.

 

Ashtanga vinyasa cursus

Bij BalanSanté kun je vanaf 06 september voor een 5 weekse Ashtanga vinyasa cursus op donderdag avond van 19.45- 21.00 uur terecht.

In de dynamische vormen van yoga speelt het ritme van de adem, die hoorbaar mag zijn, een belangrijke rol. De overgang tussen de houdingen zijn vloeiende bewegingen die worden uitgevoerd op het ritme van de adem.

Het begin van de les bestaat uit een aantal zonnegroeten om het lichaam op te warmen.

De staande en zittende houdingen kunnen uitdagend zijn, maar er is altijd een optie om de houding aan te passen en in de houding te groeien.

Door het dynamische karakter en de herkenning van de houdingen, kan rust en ruimte ontstaan in het hoofd.

Ashtanga vinyasa yoga  zorgen voor:

  • Een soepel en krachtig lichaam
  • Diepe, gecontroleerde ademhaling
  • Verbeterde balans
  • Loslaten

Begin je met Yoga bij ons? Je kunt je eenvoudig registreren en je eigen lessen reserveren.

Bekijk hier onze handige uitleg over de registratie stappen. Volg deze om je aan te melden en je lessen te kunnen beheren.

 Informatie  Yoga les nieuw vennep

Wanneer:

Bekijk onze agenda voor alle data.

Waar: BalanSanté Centrum voor Mindfulness en Yoga in Nieuw Vennep

Prijs:

  • 5 rittenkaart € 50,-  
  • 10 rittenkaart € 95,-
  • 1 losse les €15,-

Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % btw.

De rittenkaart is geldig voor alle yogalessen en de meditatie avond bij BalanSanté.

De rittenkaart is 1 week langer geldig dan het aantal lessen, u kunt zo 1 week missen. 

S.v.p. van te voren even aanmelden via ons reserveringssysteem.

balansante 10 rittenkaart

De mooie locatie van Mindful yoga flow les nieuw vennep 

Onze Yoga lessen vinden plaats op onze eigen mindfulness en yoga centrum locatie Nieuw Vennep.  Je kunt altijd gratis parkeren voor de deur. Welkom bij BalanSanté mindful yoga flow Yoga les nieuw vennep.

BalanSanté Yoga les Nieuw-Vennep is tevens goed bereikbaar vanuit Abbenes, Burgerveen, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisserbroek, Rijsenhout, Noordwijkerhout, Woubrugge,Sassenheim, Kaag,  Oude Wetering en Wetering. De Yoga lessen Hoofddorp en Nieuw Vennep is tevens goed bereikbaar vanuit Aalsmeer, Vijfuizen, Zwaanshoek en de gehele gemeente Haarlemmermeer. BalanSanté Yoga lessen Hillegom en Nieuw Vennep  is tevens zeer goed bereikbaar vanuit Beinsdorp, De Zilk, Lisse, Vogelenzang en Bennebroek. Yoga lessen Nieuw Vennep is ook goed te bereiken voor Bennebroek, Cruquius, Haarlem, Heemstede en Zandvoort. Ons Mindfulness en yoga centrum ligt vlakbij het centrum van Nieuw Vennep. Je kunt altijd gratis parkeren voor de deur. Welkom bij BalanSanté Yin Yang Yoga les nieuw vennep.