Hartelijk welkom bij de Mindfulness en meditatie tips door Merel Gerrits van BalanSanté.

Merel Gerrits beschrijft hier leuke onderwerpen met het doel meer rust en geluk in je leven te ervaren. Veel leesplezier!

Mindfulness zweverig?

Ik geef al jaren mindfulness trainingen. Toch verbaas ik mij nog steeds over de vraag; ‘ is mindfulness en meditatie niet zweverig?’ Ik geef al jaren mindfulness trainingen. Toch verbaas ik mij nog steeds over de vraag; ‘ is mindfulness en meditatie niet zweverig?’

 

lees meer

Rust en balans voor meer geluk

Soms is het leven net een grote achtbaan. De dagen, weken, maanden en jaren lijken voorbij te vliegen. Hoe zie je door alle promotie van een gebalanceerd leven de bomen door het bos? En is het altijd het beste om een ingetogen en rustig leven te hebben?  lees meer

tips om van het eeuwige moeten af te komen

Een strak lijf, een spannende relatie, een succesvolle loopbaan? Moet jij ook nog eens die zorgzame moeder, vriendin en collega zijn? Wat is dat toch met het ‘ik moet’ virus? En nog belangrijker; hoe kom je er vanaf? En leef jij weer het leven dat je zelf wilt. BalanSanté deelt een aantal tips met jou, zodat je weer vanuit je hart leeft!

Lees meer

Ontspannen vakantie vieren

Je hebt een vakantie geboekt en je wilt graag ontspannen.  Maar wat als het piekeren doorgaat als je straks op het strand ligt of op de skipiste staat. Met de 5 tips van BalanSanté laat je de stress voortaan thuis en is je vakantie echt ontspannen.

 

Lees meer