Mindfulness Compassie en Yin Yoga Zomer Cursus

Start 7 september

Soul & Summer Retraite

Zomer…In de zomer droom je weg bij de geur van bloeiende bouganville. Op de achtergrond hoor je geluiden van vogels, de waterval en de heerlijke klanken van de Spaanse gitaar. Heerlijk! Een droom? Ver weg?…Nee hoor, bij de Mindfulness Zomer Cursus beleef je dit alles in de botanische tuin in Burgerveen. Krijg je er ook al zin in? Doe mee met de 4 weekse zomer cursus.

Mind Your Soul!

“Wil je ervaren wat mindfulness, compassie en yoga voor jou kan doen, maar heb je geen tijd om 6 of 8 weken lang een cursus te volgen? Dan is de Mindfulness zomer cursus geschikt voor jou! In 4 weken leer je de basis van mindfulness en meditatie en de theorie achter mindfulness. We maken gebruik van Mindfulness compassie meditaties en in 2 bijeenkomsten gebruiken we Vipassana meditaties om meer inzicht te krijgen in jezelf. De compassietraining is ontwikkeld om mindfulness en mildheid te blijven oefenen, en je beoefening van vriendelijkheid te verdiepen. Daarmee is compassietraining een belangrijke aanvulling op de ‘gewone’ mindfulnesstraining. Uiteraard beoefenen we ook Yoga, Mindful Movements en Mediteren we met heerlijke Muziek.”

 

Algemene informatie

  • Deze cursus is geschikt als je wilt oefenen met mindfulness, compassie en yin yoga. Meditatie of yoga ervaring is geen voorwaarde voor deelname. Iedereen is welkom
  • Trainer; De cursus word gegeven word gegeven door Merel Gerrits, de oprichter van BalanSanté. Merel is een VMBN Cat. 1. MBSR trainer en Hoofd Docent bij de BalanSanté Mindfulness opleidingen.

Data;

Deze cursus start op 7 september,  4 maandag avonden, van 19.00 tot uiterlijk 21.00 uur.

Data; september; 7, 14, 21, 28

Kosten: € 150,- p.p. ecxl. 21 % btw .

Alleen nog wachtlijst plek beschikbaar

 

balansante-mindfulness-docenten-opleiding

Locatie BalanSanté Mindfulness, meditatie en yoga cursus Nieuw Vennep

BalanSanté Mindfulness Cursus in Nieuw-Vennep is tevens goed bereikbaar vanuit Abbenes, Burgerveen, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisserbroek, Rijsenhout, Noordwijkerhout, Woubrugge,Sassenheim, Kaag,  Oude Wetering en Wetering. De Mindfulness Cursus Hoofddorp en Nieuw Vennep is tevens goed bereikbaar vanuit Aalsmeer, Vijfuizen, Zwaanshoek en de gehele gemeente Haarlemmermeer. BalanSanté mindfulness cursus Hillegom en Nieuw Vennep  is tevens zeer goed bereikbaar vanuit Beinsdorp, De Zilk, Lisse, Vogelenzang en Bennebroek. Mindfulness Cursus Nieuw Vennep is ook goed te bereiken voor Bennebroek, Cruquius, Haarlem, Heemstede en Zandvoort.