Mindfulness & Yoga Zomer Cursus

Soul & Summer Retraite

Zomer…In de zomer droom je weg bij de geur van bloeiende bouganville. Op de achtergrond hoor je geluiden van vogels  en de heerlijke klanken van de Spaanse gitaar. Heerlijk! Een droom? Ver weg?…Nee hoor, bij de Mindfulness Zomer Cursus beleef je dit alles in de cursusruimte bij BalanSanté. Krijg je er ook al zin in? Doe mee met de 4 weekse zomer cursus.

Mind Your Soul!

“Wil je ervaren wat mindfulness voor jou kan doen, maar heb je geen tijd om 6 of 8 weken lang een cursus te volgen? Dan is de Mindfulness zomer cursus geschikt voor jou! In 4 weken leer je de basis van mindfulness en meditatie en de theorie achter mindfulness. We maken gebruik van Mindfulness meditaties en in 2 bijeenkomsten gebruiken we Vipassana meditaties om meer inzicht te krijgen in jezelf. Uiteraard beoefenen we ook Yoga, Mindful Movements en Mediteren we met heerlijke Muziek.”

Algemene informatie

  • Deze cursus is geschikt als je wilt oefenen met mindfulness en yoga. Meditatie of yogaervaring is geen voorwaarde voor deelname. Iedereen is welkom
  • Trainer; De cursus word gegeven word gegeven door Merel Gerrits, de oprichter van BalanSanté. Merel is een VMBN Cat. 1. MBSR trainer en Hoofd Docent bij de BalanSanté Mindfulness opleidingen.
  • Deze cursus is op woensdag avonden, om de week van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur.  

Data;

Deze cursus start in juli.

  • Kosten: € 150,- p.p. ecxl. 21 % btw . 

Aanmelden Zomer Cursus

Ja ik doe graag mee

Locatie BalanSanté Mindfulness, meditatie en yoga cursus Nieuw Vennep

BalanSanté Mindfulness Cursus in Nieuw-Vennep is tevens goed bereikbaar vanuit Abbenes, Burgerveen, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisserbroek, Rijsenhout, Noordwijkerhout, Woubrugge,Sassenheim, Kaag,  Oude Wetering en Wetering. De Mindfulness Cursus Hoofddorp en Nieuw Vennep is tevens goed bereikbaar vanuit Aalsmeer, Vijfuizen, Zwaanshoek en de gehele gemeente Haarlemmermeer. BalanSanté mindfulness cursus Hillegom en Nieuw Vennep  is tevens zeer goed bereikbaar vanuit Beinsdorp, De Zilk, Lisse, Vogelenzang en Bennebroek. Mindfulness Cursus Nieuw Vennep is ook goed te bereiken voor Bennebroek, Cruquius, Haarlem, Heemstede en Zandvoort.