Online Mindfulness MBSR Training

Online Groep start 3 november

Online Mindfulness MBSR training Balans

BalanSanté bied je de MBSR mindfulness groepstraining aan die je online kunt volgen. Je volgt de training online vanuit huis met dezelfde groep. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten op maandag avonden. Met deze Mindfulness Stress Recuctie Training (MBSR) leer je met meer aandacht in het leven te staan. Mindfulness kan veel betekenen voor de bewustwording in je dagelijks leven. Je vermindert hiermee stress, je leert dingen loslaten, anders met problemen omgaan en je wordt bewust van je lijf en emoties. Daarmee leef je meer ontspannen, met aandacht én ervaar je meer geluk.

Online Mindfulness training

Via een eenvoudig te realiseren beeldverbinding doe je mee bij de online sessies. Hiervoor ontvang je duidelijke en gebruiksvriendelijke instructies. Het enige dat je nodig hebt is een telefoon, tablet of computer, een rustige plek en een internetverbinding met voldoende bereik.

Online Mindfulness MBSR Training

In deze  Online Mindfulness Training (MBSR) leer je met meer aandacht in het leven te staan. Mindfulness kan veel betekenen voor de bewustwording in je dagelijks leven. Je vermindert hiermee stress, je leert dingen loslaten, anders met problemen omgaan en je wordt bewust van je lijf en emoties. Daarmee leef je meer ontspannen, met aandacht én ervaar je meer geluk. De training bestaat uit acht sessies van 2 uur. Iedere sessie heeft een thema. Mindfulness training is geen theoretische, maar een praktische training. Je leert door te doen.

MBSR 8 weken Programma;

  • Herkennen van automatische reacties
  • Onderzoeken van obstakels
  • Bewustworden en respecteren van grenzen
  • Stress leren herkennen
  • De juiste keuzes leren maken
  • Gedachten doorzien
  • Mindfulness in je dagelijks leven integreren
  • Succesvol toepassen van wat je hebt geleerd

Onderdelen van de sessies zijn:

  • bewegingsoefeningen;
  • zit- en loopmeditatie.
  • daarnaast komt er op een praktische manier theoretische aspecten/ thema’s aan bod en is er ruimte voor het bespreken van de ervaringen met de beoefening van mindfulness.

Vergoeding zorgverzekering

Merel Gerrits is aangesloten bij de VVM en VMBN en Categorie 1 Trainer.
Je kunt deze training (mogelijk) declareren bij je zorgverzekering.

Algemene informatie

De online groep; de groep blijft tijdens de acht weken bij elkaar. Het is een groepstraining, maar toch is het ook een heel individueel proces.
Wanneer;  De mindfulness trainingen worden gegeven in de avond van 19.00 tot uiterlijk 21.00 uur. De volgende online mbsr training start op dinsdag 3 november 2020.

Voor wie; Dit programma is geschikt voor iedereen. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder klachten is welkom en kan ervan profiteren.

Door wie: De mindfulness trainingen bij BalanSanté worden gegeven door Merel Gerrits, de oprichter van BalanSanté. Merel is hoofd docent bij de Mindfulness opleiding. Ze is een gecertificeerde mindfulnesstrainer en psycholoog met meer dan 15 jaar ervaring

Online training

Via een eenvoudig te realiseren beeldverbinding doe je mee bij de online sessies. Hiervoor ontvang je duidelijke en gebruiksvriendelijke instructies. Het enige dat je nodig hebt is een telefoon, tablet of computer, een rustige plek en een internetverbinding met voldoende bereik.

Inclusief; Het cursusmateriaal bestaat uit een werkmap met informatie over mindfulness, het huiswerk en het thema van de bijeenkomst. De deelnemer ontvangt ook audiotracks met daarop begeleide oefeningen en meditaties.

Inclusief factuur voor je zorgverzekering