Mindfulness Meditatie avond

Wil je ook graag blijven mediteren en dan ook het liefst in een groep, onder begeleiding van een professionele mindfulness trainer? Je kunt bij ons elke maand terecht.

Het doel van onze avond is je een plek te bieden waar je welkom bent voor een uur stilte, samen zijn en ontspanning, zodat je weer ontspanning en rust kunt voelen. Elke avond heeft een thema en is er ruimte voor nabespreking, delen en gezelligheid. We sluiten de avond af met een kopje koffie of thee.

Inhoud van de meditatieavond

De meditatieavonden zijn er om met regelmaat in een groep te blijven oefenen. Hierbij komt ook de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven aan de orde. We gaan verder waar we stopten na de mindfulness training en pakken de beoefening en verdieping op.

Programma

Tijdens de avonden worden verschillende meditaties aangeboden, waaronder een zit meditatie. Er is altijd even tijd om – als je wilt – ervaringen met mindfulness in je dagelijks leven uit te wisselen, de inzichten én de obstakels. En natuurlijk is er volop ruimte voor rust, stilte, en gezelligheid.

De trainer

De meditatie avond wordt gegeven door Mindfulness trainer Merel Gerrits of een van onze andere mindfulness trainers.

Data:

  • 5 maart, 
  • 9 april,
  • 11 juni,
  • 9 juli.

Kosten

U betaald voor deze avond 10- p.p.  Dit is inclusief consumptie. S.v.p. van te voren aanmelden, uw plek is daarmee gereserveerd.

Heeft u een yoga rittenkaart? dan kunt u deze ook gebruiken voor de meditatie avond.

De rittenkaart is geldig voor alle yogalessen en de meditatie avond bij BalanSanté. De rittenkaart is 1 week langer geldig dan het aantal lessen, u kunt zo 1 week missen. 

Tijden

De avond duurt van 20.30 tot ongeveer 21.30 uur.

Tip Tip, de avond sluit aan op de Mindful Yoga les, maak je avond compleet ontspannen en doe ook mee met de yoga les die om 19.00 uur start.

 Voor wie

Voor iedereen die de mindfulness training, cursus of opleiding heeft gedaan of die regelmatig mediteert óf het graag wil leren. Kortom, iedereen is welkom!.

Mindfulness, meditatie en yoga winter cursus

Wil je ook meedoen met onze meditatie avond? Meld je zelf aan via ons handige reserveringssyteem.

Reserveren

Mindfulness meditatie avond.

Mindfulness meditatie bijeenkomst. Meditatie avond in Nieuw Vennen en Hoofddorp is tevens goed bereikbaar vanuit, Burgerveen, Lisse, Lisserbroek, Zwaanshoek,  Vijfhuizen, Zwaanshoek, Bennebroek,  Cruquius, Beinsdorp, De Zilk, Hillegom, Lisse, Abbenes, Burgerveen, Leimuiden, En uiteraard de gehele Haarlemmermeer.