Mindfulness, meditatie en yoga zomer cursus

Heb je ook zin om in de zomervakantie even lekker te ontspannen,  je lijf en geest te trainen met mindfulness oefeningen, meditaties en yoga? Doe mee met de 4 weken Mindfulness, meditatie en yoga zomer cursus in de botanische tuin.

“Wil je ervaren wat mindfulness voor jou kan doen, maar heb je geen tijd om 6 of 8 weken lang een training te volgen? Dan is de Mindfulness, Yoga en meditatie  cursus geschikt voor jou! In 4 weken leer je de basis van mindfulness en meditatie en de theorie achter mindfulness. We maken gebruik van Mindfulness meditaties en in 2 bijeenkomsten gebruiken we Vipassana meditaties om meer inzicht te krijgen in jezelf. Uiteraard beoefenen we ook Yoga, Mindful Movements en Mediteren we met heerlijke Muziek.” Het doel van deze cursus is ontspanning, gezelligheid, inzicht, rust en bewustzijn. De cursus wordt gegeven in de botanische tuin, met waterval en duizenden lichtjes. Doe je mee?

Algemene informatie

  • Data;  Augustus; 15, 22, 29 en 5 september van 19.30-21.00 uur
  • Trainer; De cursus word gegeven word gegeven door Merel Gerrits, de oprichter van BalanSanté. Merel is een VMBN Cat. 1. MBSR trainer en Hoofd Docent bij de BalanSanté Mindfulness opleidingen.
  • Kosten: De cursus kost € 145,- incl. 21% btw voor 4 bijeenkomsten.
  • Locatie: De cursus van BalanSanté wordt gegeven in de prachtige botanische kas bij Rozen en Radijs in Burgerveen, centraal gelegen in de Haarlemmermeer. De botanische tuin, verscholen gelegen in de rozen kas, met waterval heeft een heerlijke rustige en ontspannen sfeer. We mediteren onder een bladerdak van de wijnplant, behangen met duizenden lichtjes, met een prachtig uitzicht op de vijver met waterval en bloeiende tropische planten.

Meld je hier aan voor de zomercursus

https://www.balansante.nl/aanmelden-trainingen/

balansante opleiding mindfulness trainer

Locatie BalanSanté Mindfulness, meditatie en yoga cursus Nieuw Vennep

BalanSanté Mindfulness Cursus in Nieuw-Vennep is tevens goed bereikbaar vanuit Abbenes, Burgerveen, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisserbroek, Rijsenhout, Noordwijkerhout, Woubrugge,Sassenheim, Kaag,  Oude Wetering en Wetering. De Mindfulness Cursus Hoofddorp en Nieuw Vennep is tevens goed bereikbaar vanuit Aalsmeer, Vijfuizen, Zwaanshoek en de gehele gemeente Haarlemmermeer. BalanSanté mindfulness cursus Hillegom en Nieuw Vennep  is tevens zeer goed bereikbaar vanuit Beinsdorp, De Zilk, Lisse, Vogelenzang en Bennebroek. Mindfulness Cursus Nieuw Vennep is ook goed te bereiken voor Bennebroek, Cruquius, Haarlem, Heemstede en Zandvoort.