Cursisten over Merel Gerrits en BalanSanté

Met veel plezier geven wij sinds 2006 mindfulness trainingen  om deze methode om meer geluk en rust te delen. Inmiddels hebben honderden cursisten een mindfulness training of mindfulness opleiding bij BalanSanté gevolgd. De resultaten zijn erg goed en nog belangrijker, ze blijven ook goed toepasbaar in het leven van de cursisten. Het gemiddelde cijfer wat de mindfulness training krijgt is een 9,3!   Hieronder vind je een mooi overzicht van een aantal referenties van deelnemers aan een van de mindfulness trainingen.

Referentie Anne

Het is wat het is. Ik zit weer lekker in mijn vel. Mindfulnes helpt me hier nog steeds bij. Ik doe eerlijk gezegd geen uitgebreide oefeningen maar heb heel veel Tools en simpele handvatten uit de cursus van Merel die ik inzet als ik stress signalen ervaar.

Referentie Anita

Ik zou de training aan iedereen aanraden en geef het een 9. Merel is een fijn mens die je praktische tips geeft waar je echt wat aan hebt!

Referentie Brenda

De training krijgt van mij toch wel minstens een 8. De combinatie van de sfeervolle locatie van Rozen en Radijs en de leerzame inhoud van de Mindfulness training van BalanSanté kan ik alleen maar aanraden aan mensen om zelf mee te maken.

Referentie Meinke Bos

Mindfulness is voor iedereen aan te bevelen, had ik het maar gedaan voor de Burnout dan was het vast anders gelopen.

Referentie Joyce

Volgens mijn naaste familie ben ik een leuker en relaxter mens geworden. Ik kan iedereen de training aanraden. Super bedankt Merel!

Referentie Peter

Merel Gerrits van BalanSanté geeft op een nuchtere manier een praktische training op een bijzonder mooie locatie. Ik zou deze training beoordelen met een 9 en iedereen deze aanraden. Bedankt Merel.

Referentie Henriette

Henriette van der Poel, webdesigner. Soms gebeurt er te veel in te korte tijd. Dan probeer je je hoofd boven water te houden maar er komt een punt dat je lijf zegt…