Yin Yang Yoga les nieuw vennep

Bij BalanSanté kun je op woensdag ochtenden terecht voor onze Yin Yang Yoga les in nieuw vennep.

In deze les worden de dynamische Yang Yoga en de meditatieve Yin Yoga gecombineerd om zo een balans te creëren tussen beweging en rust in het lichaam.
Yin/Yang Yoga is daarmee een erg prettige combinatie les en een heerlijke les om de woensdag mee te starten.

Het Yin-gedeelte slaat op het diepe rekken en strekken van het bindweefsel en de energiebanen in je lichaam om zo de diepere spanningen en blokkades op te heffen.

Het Yang-gedeelte van de les is een stukje actieve flow yoga, waarbij we door middel van het herhalen van bewegingen in combinatie met ademhaling meer op kracht en spieropbouw werken.

Je kunt in deze les op ieder moment instromen.  Meld je s.v.p. zelf voor de les aan via ons handige reservering systeem

Begin je met Yoga bij ons? Je kunt je eenvoudig registreren en je eigen lessen reserveren.

Bekijk hier onze handige uitleg over de registratie stappen. Volg deze om je aan te melden en je lessen te kunnen beheren.

Informatie Yin Yang Yoga les nieuw vennep

Wanneer;  woensdag ochtend 09.00-10.15 uur

Door wie: de lessen worden gegeven door yoga docente Ria van Leeuwen

Voor wie: Iedereen kan deelnemen aan deze les, omdat de houdingen op verschillende niveaus kunnen worden uitgevoerd.

Prijzen:

  • 5 rittenkaart € 50,-  
  • 10 rittenkaart € 95,-
  • 1 losse les €15,-

Genoemde prijzen zijn inclusief 21 % btw.

De rittenkaart is geldig voor alle yogalessen en de meditatie avond bij BalanSanté. De rittenkaart is 1 week langer geldig dan het aantal lessen, u kunt zo 1 week missen. 

 

balansante 10 rittenkaart

Ria van Leeuwen

 Yoga is puur en simpel. Ademen en bewegen. En toch brengt het lichamelijk en geestelijk een heleboel teweeg. Daar ligt voor mij de grootste aantrekkingskracht en is de voornaamste reden dat ik elke dag yoga beoefen. Zowel op als naast de mat.

Begonnen als (kinder) yogadocent in een tijd dat het nog onbekend en zeker niet trendy was. Van oorsprong ben ik Hatha en Anusara Yoga docent. En nu geef ik ook Yin Yoga. Anusara Yoga besteed veel aandacht aan je houding en is vrij precies. Yin yoga gaat meer om hoe je lichaam voelt in een houding en de stretch. De aandacht voor je lichaam en hoe je Yoga ervaart ipv hoe het eruit ziet is voor mij de grootste kracht van Yin yoga.

 

De mooie locatie van Yin Yang Yoga les nieuw vennep 

Onze Yoga lessen vinden plaats op onze eigen mindfulness en yoga centrum locatie Nieuw Vennep.

BalanSanté Yoga lessen in Nieuw-Vennep is tevens goed bereikbaar vanuit Abbenes, Burgerveen, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisserbroek, Rijsenhout, Noordwijkerhout, Woubrugge,Sassenheim, Kaag,  Oude Wetering en Wetering. De Yoga lessen Hoofddorp en Nieuw Vennep is tevens goed bereikbaar vanuit Aalsmeer, Vijfuizen, Zwaanshoek en de gehele gemeente Haarlemmermeer. BalanSanté Yoga lessen Hillegom en Nieuw Vennep  is tevens zeer goed bereikbaar vanuit Beinsdorp, De Zilk, Lisse, Vogelenzang en Bennebroek. Yoga lessen Nieuw Vennep is ook goed te bereiken voor Bennebroek, Cruquius, Haarlem, Heemstede en Zandvoort. Ons Mindfulness en yoga centrum ligt vlakbij het centrum van Nieuw Vennep. Je kunt altijd gratis parkeren voor de deur. Welkom bij BalanSanté Yin Yang Yoga les nieuw vennep.

Yin Yang Yoga les nieuw vennep