Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/12/2018 - 21/12/2018
19:45 - 21:00

Locatie
BalanSanté

Categorieën


Yin Yang Yoga les donderdag avond

Bij BalanSanté kun je op op donderdag  terecht voor onze Yin Yang Yoga les in nieuw vennep.

Yin yoga is een zachte en ontspannen vorm van yoga, waarbij de aandacht naar binnen is gericht. Je gebruikt je lichaam niet om in een houding te komen, maar de houding om in je lichaam te komen. De nadruk ligt op het ontspannen van de spieren, waardoor er ruimte ontstaat voor het dieper gelegen bindweefsel, banden, pezen en gewrichten.

Deze lessen wordt gegeven door Caroline;

“In mijn lessen neem ik je mee in zachte ontspannende yin houdingen. Soms met muziek, soms met klankschalen en andere instrumenten. We blijven wat langer in de houding, gebruik makend van de zwaartekracht en ademhaling om zo ruimte en rust te creëren in je lichaam. Dat lijkt saai, maar het is zo fijn! Niet alleen zorgt het voor een soepeler en flexibel lichaam. Het geeft je ook de tijd om bewust aanwezig te zijn in het moment en met aandacht naar je lichaam en gevoel te luisteren, het brengt je meer in contact met jezelf. Het herkennen van je grenzen en acceptatie. Na de les voel je je ontspannen, fitter en energieker! Heb jij zin om Yin Yoga eens uit te proberen? Meld je dan aan”

 

Waneer: De les is van 19.45 tot 21. 00 uur.

Door wie: de lessen worden gegeven door yoga docente Caroline van der Neut

Voor wie: Iedereen kan deelnemen aan deze les, omdat de houdingen op verschillende niveaus kunnen worden uitgevoerd.

 

Voorwaarden Yoga lessen. 

  • De les gaat door bij tenminste 3 deelnemers. Als de les niet doorgaat ontvang je een annuleringsbericht door het reserveringssysteem en een mail van BalanSanté.
  • Inschrijving voor de les sluit 2 uur van te voren. Annuleringen binnen 12 uur voor aanvang les, worden wel op de rittenkaart verwerkt.

balansante 5 rittenkaart yoga

Begin je met Yoga bij ons? Je kunt je eenvoudig registreren en je eigen lessen reserveren.

Bekijk hier onze handige uitleg over de registratie stappen. Volg deze om je aan te melden en je lessen te kunnen beheren.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.